Wij zijn papa, een studio voor visuele communicatie. We houden ons bezig met grafisch ontwerpen en het bedenken van goeie ideeën. Heb je interesse om met ons te werken, of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op

Wie we zijn

In 2013 is de studio opgericht met als doel om een nieuwe wolkenkrabber te worden in het vlakke ontwerplandschap. We streven naar aantrekkelijk en duurzaam ontwerp, wat we bereiken met een nuchtere aanpak en op basis van dialoog met onze opdrachtgever.

Wat we doen

We ondersteunen individuen, bedrijven en instellingen die zichzelf visueel willen presenteren. We creëren hiervoor unieke ontwerpen, denken mee in de communicatiestrategie en werken ideeën uit tot digitale of analoge uitingen. Denk aan websites, apps, affiches, flyers, boeken, verslagen, banners, enzovoorts.

Hoe we het doen

De basis van iedere opdracht is een gesprek met een kop koffie. Wat wil je bereiken? Wil je een bedrijf opzetten, iets organiseren of vertellen? Zodra de contouren van het project concreet zijn maken we een plan de campagne, en indien nodig schakelen we externe specialisten in. Tot en met de oplevering begeleiden we het traject en dragen we zorg voor kwaliteit.

Voor wie we het doen

We hebben onder andere gewerkt voor Boekids Festival, V2_ Rotterdam, Gemeente Den Haag, Art The Hague, Krimpen Presents, PIP Den Haag, Versoul, Uitgeverij Leopold en de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag.